Те трябваше да са „имунизирани“ досега поне с две дози и да вадят сертификати във всички цветове на дъгата, а те се редят за тестове

Грозното лице на терора се озъби срещу лекарите и изведнъж станахме свидетели на тяхното недоволство и „почтеност“, за която аз лично апелирам от година и половина. Къде бяха? Защо си траяха? Беше удобно и доходоносно, нали?

Сега обаче дойде време да бъде сложена главата им на дръвника, усетиха наближаващата опасност и рипнаха уплашени и „справедливи“. Какво става? Доцент Атанасов каза, че работят в ПариГОВ, извинете – Пирогов, две години и имат имунитет, който нараства, а от излекуваните няма нито един, който да е влизал втори път след излекуване.

Моляяя? Ама до вчера се тръбеше, че умират лекари, че болестта била толкова страшна и непобедима и единственото спасение е инжекцията. Какво стана с щамовете, видовете делти-мелти и прочите ламбади, алебарди и аркебузи? Нали трябваше за всеки щам да се фраска нова инжекция? То не беха процесори, пандематици, клатимъдици и академици, полковници и генерали, и разни идиоти с медали.

Какво правеха лекарите от Паригов на опашката за тестове вчера и днес?

Та те трябваше да са „имунизирани“ досега поне с две дози и да вадят сертификати във всички цветове на дъгата дори и на сън, а те се редят за тестове. Чакайте малко, хора! Това означава, че медицинският персонал не само не се е инжектирал в началото на кампанията, но също така през цялото време е мълчалив свидетел на инжекционната трагикомедия, изтъкана от лъжи и смърт, и си кюта.

Това означава също, че срещу каквото и да е това, което набеждават за „невидим яростен враг“, у хората се изгражда съвсем естествена имунна защита, защото Бог се е погрижил надлежно за всеки, който Му се уповава. А за това също съм писал неведнъж в продължение на тия почти две години и думите на доцента Атанасов не само потвърждават моите думи. По-важното е, че те защитават науката, истината и медицината, които мръсниците прикриват и премахват.

В тая мрежа сме няколко десетки „клавиатурни войни“, които от две години се опитваме да покажем истината във всичките ѝ детайли. Имаше няколко медици, които бяха част от „съпротивата“, но голямата част си мълчаха и нагъваха дебелия комат на клиничните пътеки. Сега обаче картинката се промени и дойде редът на тия, които мълчаха.

Сега дойде моментът на истината, защото е срамно тия, които апелират към хората да се ваксинират, да не са приели вълшебната течност, а се тестват. Няма как да стане, защото тестът в техния случай ще е пълен шит, защото докато им излязат сертификатите, ще е дошъл моментът за другия тест. След почивните си дни тия доктори отново ще… Абеее, какво да затъвам в синкопираната глупост на група еврослугински подлоги?

Защо, след като докторите не щат да се инжектират и си търсят антигенното право, нормалните хора да нямат „антигенно право“? А? Да не са летели с Герман Титов? Знаете ли какво е „антигенно право“? Никой няма право да ми рови из антигените, неуважаеми ваксенфюрери и нито журналисти, нито карикатуристи, нито артисти, нито ПР експертизници, нито смърдящи политически дилъри на смърт и евротраншове…

Никой!

Сега да видим по какъв начин можем да продължим! Ще се признават ли антителата или няма да се признават? Какво правим с клетъчния имунитет и защо мидите отново мълчат, щото имунна система не е само антитела? Ще има ли подготвени специални инжекции за нежелаещите да се ваксинират медици, за да се замаже положението и да бъде поведено стадото към пропастта? Ще се стигне ли до конфронтация между истинските медици и евроваксинеристите? А?

Да не забравяме да благодарим на Радан Кънев, който покани евроваксинерията да се заеме с България и да я окупира надлежно, както се прави според книгите от времето на Третия райх. Сега евроваксинерията ви иска сертификат за това, че сте инжектирани, но не може да намери документацията и кореспонденцията по закупуването на инжекционните суспензии. Нали?

Течностите, които искат да ви набучат, не разполагат с официална документация. Никаква. Няма документи по договарянето. Няма стенограми на срещите с договарящите се. Няма разрешителни за употреба нито на територията на Европейския съюз, нито на територията на страните. Тия течности не разполагат с нито един документ, който да ги прави законни, който да удостоверява безопасност и ефикасност. Страните с най-високо инжекционно покритие постепенно потъват в санитарен блокаж, а зимата с нейните простуди лекичко пристъпва и носи изненади.

Тестовете не показват нищо. Нула.

Това не са тестове

Доцент Атанасов изкрещя в ефир това, което ние пишем две години, че геномът не само на предполагаемия вирус, а и на всички вероятни коронавируси съдържа човешки нуклеотидни последователности, което ще рече, че всеки един човек в даден момент може да даде положителен резултат. ПЦР тестът е отречен от всички, защото не е тест, от една страна. От друга страна, тест маркерът е конструиран от един процесор-мошеник цял месец преди обявяването на нетипичната респираторна инфекция в Китай, което е парадоксално смешно, но и недопустимо по които и да било правила на наука и закон.

На територията на Европа циркулират тестове с над двеста различни вирусни маркери, настроени на различен брой цикли, според нуждата на ковид пропагандата. Какво ще ми тествате с нищо не показващи тестове, които приличат на игра на барбут? То не беше папая, кока кола, бира, ябълков сок, автомобилно масло, чешмяна вода, дъждовни капки, слюнката на игуана, отпадните води на Барселона две години преди да бъде обявена пландемията.

„Модерната медицинска наука“ не разполага с нов вирус, не разполага с нова болест, няма методи за лечение на някаква болест, за която няма никаква идея каква е, просто защото е забранено да я изследва и анализира, няма и ваксина, щото на всички стана ясно, че това не е ваксина. Единственото, с което „модерната медицинска наука“ разполага, е пропаганда и цензура, които надминаха пропагандата и цензурата на военните времена, просто защото очевидно се водят бойни действия.

Простооо, вие сте толкова дебелооки и продажни, че единственото, което заслужавате, е съдбата на Юда. Която, не се съмнявам, сами ще потърсите в Съдния ден.

Димчо Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

ФИНАНСОВИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ПОКЕРДЖИИ ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОМЯНАТА, ПАРДОН, ПОКЕРА В ББР

Финансови измамници и пристрастени към хазарта самообявили се за проводници на промяната…

Коледна мистерия за 25 милиона от ВАС. Ще ги плати ли държавата на британски дядо?

Делото на МОСВ срещу ТЕЦ “Брикел” за 25 млн. лв. от бюджета…