“…ти мене,уважаваш ли ме…?”

Трезвеникът на републиката,невероятният ,този-Боби Михайлов спечели президентските избори за БФС, като разликата е минимална. Той събра 241 гласа от 479 действителни бюлетини, а за Димитър Бербатов вотовете бяха 230. Осем получи Христо Порточанов. Това бе напълно достатъчно (50 процента + 1 глас) за изборната победа на Михайлов.

Казус има – при регистрирани 483 делегати, действителните бюлетини са с 4 по-малко. Така броят на нужните гласове падна от 242 на 240, което се оказа и точната бройка вотове за Михайлов. Бербатов веднага се усъмни, въпреки че призна изборната победа на опонента си. Остава да се уточни защо и как тези четирима делегати, които са се регистрирали на старта на форума, не са пуснали бюлетина в урната…

Не стигнаха вотовете за Бербатов, който се надяваше на революция, която да оглави. Кампанията на 40-годишната мегазвезда и реализатор №1 на националния отбор бе дълга, мащабна и с обиколна на клубовете в цялата страна. Екипът на Бербатов подозираше нечестна битка и със сигурност ще обжалва. Това бе най-драматичната и трудна победа на Михайлов в петите избори, в които участва и печели.

Резултатът от вота днес означава, че 58-годишният Михайлов ще продължи да управлява футбола ни над две десетилетия. Той е на поста от 2005 г., а мандатът е за още 4 години и няколко месеца, чак до 2025-а.

 

На младоженците-честито.

Надпиването да започне-сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Обречени…/или/сме?

Идиотите в управлението и клакьорите-хипократовци, нищо не решават сами.Локдаунпандиз, ще има.И то…

Измамници

Блестящите престъпници рядко попадат в съда и затвора. Но ако те не…

Между безумието и здравия разум

На 14 ноември няма избираме просто президент и парламент, ние ще избираме…

Нема ,да се плашите-ШАви,напраЙм,богати….

Cлyжeбният ĸaбинeт зaлaгa тaвaн нa нoвия дълг в paзмep нa 10-12 млpд.…