ТОЗИ Е УНИКАЛЕН ДА ПОКАЗВА НЕВЕЖЕСТВОТО СИ И ДА СЛЕДВА ГОСПОДАРИТЕ СИ!

 

Главният държавен санитар (санитар е най-ниската позиция в медицината) предавал на Министерски съвет предложение за въвеждане на мерки срещу летния сопол. И да върне маските!

Само че днес изрече нещо по БНР, то го издаде, че не познава българската здравна система и закони, а именно: вмени на ОПЛ или Джи Питата задължението да правят АГ тестове, нещо, което не им е работа. Без пари!

СЕГА ОПЛ ще го разкъсат. Предложи да се отнемат правата на лабораториите да правят такива тестове, освен ако не са ПСР – най неточния тест за РНК! За да не чакали хората, да нямало направления! Ами кой ще ги предава в НЗИС? Пълен игнорант!

Този човек е уникален в праволинейността си да показва невежеството и да следва господарите си.

Очаквайте да се върнат маските на закрито без да е обявена епидемиологична обстановка, което ще е нарушение на ЗАКОНА за Здравето, следователно няма да е задължително!

И сега: В моята лаборатоия ще се влиза САМО без маска, моите лаборанти никога не са били с маски и няма да бъдат! ДА не говорим за липсата на какъвто и да е професионален и административен капацитет на РЗИтата, да изпълняват каквото и да е, идващо от тоталната щета- МЗ в оставка!!!

Състава, компетентността и структурата на РЗИ са еманация за хаоса и немощността на държавата ни, наследено от ГЕРБ, засилено от Продължаваме подмяната! В лицето на Сербезова!

д-р Георги Тодоров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

ОТ МРЕЖАТА…за един олигофрен

Тоя, психопатологично охиления до озъбване освен Чехов и Толстой е чел и…

Честен бизнесмен или измамник?

Скандално видео: Кирил Петков – честен бизнесмен или измамник? Следващото видео дава…

Омикрон вещае война – ще участвам

Хайде да започнем с нещо леко и донякъде забавно, преди да преминем…

Альо…мисирката!!!Измий си косата ,поне!

КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Добри Войников ДЕЙСТВИЕ ВТОРО Проста къщичка на баба Стойна, с…