„Не съм русофил и никога не съм бил, но със сигурност съм глупофоб.“

За две години глупостта набра такава скорост и разпространение, че познавателният хаос в главите на слабоумните заприлича на измисления взрив, изфабрикуван от дарвинистите. Доживях да чуя най-смешното твърдение, че капиталистът се радва на загубен клиент. Направо останах без дъх.

Не само това. Ама верно ли има хора, които си мислят, че Русия е наказана с това, че някакви шейсет и намколко си членове на ГлобоКап са я загубили, като клиент? Хора, казвам ви, че глупостта на ковида е надмината с двеста.

Не разбирам от икономика, но колко трябва да е глупав човек, за да не разбере, че за един капиталист загубата на клиент е по-лошо от пандемия, от вирус и от война. А в случая тия шейсет и колкотосатам идиоти бяха осакатени от политическия глобализъм и единственото, което им остава, е да се преструват на политически коректни и това доказва една от многото конспиративни теории, че неолибералните капиталисти принадлежат към групата на глобалните политически идиоти.

Повярвайте, че на руснаците им е точно през оная работа дали Епъл или Адобе ще продават в Русия, но на Епъл и Адобе не им е все едно дали ще имат достъп до руския пазар или не! Не съм русофил и никога не съм бил,

но със сигурност съм глупофоб

Май в тъпите кратуни на някои икономисти, финансисти и анализатори не може да изплува простичката истина, че без фотошоп може, ама без газ, въглища и ток няма как да се случи, а зеленият цвят не топли.

Видях някакъв политкоректен икономист да обяснява, как Русия щяла да загине икономически. Колко трябва да е глупав човек, че да каже подобна глупост? И кой ще загуби? Във всеки случай не е Русия и само завършен тъпак и любимият ми вид – мозъчен слепец, може да изкаже подобно твърдение.

Колко от тия икономисти са се борили с условия на свободен пазар за нов клиент и знаят ли тия дебили, че връщането на стар клиент е десет пъти по-трудно от придобиването на нов клиент? При промяна на условията тия същите политкоректни компании ще трябва да правят ежедневни челобитни главопреклонения пред руските си клиенти.

Русия може да издържи всякакви икономически санкции,

просто защото зависимост от западните компании имат само руските олигарси. На руският народ му е все тая. И да не си мислите, че руските олигарси са лошите, а глобалните капиталисти са добрите!? Глобалните капиталисти и руските олигарси са една и съща група социални паразити с една и съща безсмислена и още вредна дейност, и нулев принос към добруването на нормалните хора.

Само да знаете, че след края на цялата свинщина, нито световната политическа пасмина ще е същата, нито фармацевтичната индустрия ще е същата, нито финансовата система, нито нищо. Всичко ще се измени, защото огромната световна лъжа самонадеяно се е надупила право срещу слънцето, убедена че по тоя начин плаши някого.

А междувременно рестрикциите срещу Русия вече се стоварват с ужасяваща сила върху главите на европейските народи. И това е само началото.

Автор: Димчо Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Кой я води и накъде, отива Европа?

Големият алжирски писател, известен с независимостта си, се опитва да провокира сериозен…

Мащабно учение как да се реагира при спиране на тока в Австрия

И Германия пусна видеоинструкция как да оцелеем без електричество с подръчни материали…

КОКОРЧО ЩЕ НИ СГОТВИ. БЕЗ СОЛ. И БАВНО

Раци се варят на бавен огън, живи. Да не се усетят. Държави…