Лаура Кьовеши и европейската прокуратура повдигат обвинения на Бойко Борисов и седем министри!

Европейският главен прокурор Лаура Кьовеши съобщи новината, очаквана години наред от българския народ. „Внасяме обвинения срещу Бойко Борисов и седем министри от ГЕРБ за огромни финансови злоупотреби“, заяви тя преди ден, съобщават медии.

Обвиненията са за ситемно и грубо изочване на европейски средства, предоставени за развитието на различни отрасли в страната. Вместо това те са били отклонявани и насочвани към обръчи от фирми за лични интереси, обясни Лаура Кьовеши.
Тя не разкри имената на въпросните седем министри от кабинета на ГЕРБ, но всички ние можем сами да се досетим кои са. Обвиненията ще бъдат внесени до дни, но повече по темата Кьовеши не може да разкрие на този етап.
Припомняме, че преди няколко месеца главният обвинител на ЕС заяви категорично, че екс премиерът Бойко Борисов ще бъде съден в Европа, а не в България.

Това де факто вече е присъда за човека от Банкя, тъй като няма да може да се ползва с връзките си на местна почва.

Още тогава стана ясно, че огромна част от парите, отпуснати за прословутите пътища и магистрали Борисови, не са видели бял свят другаде, освен в джоба на самия него.

Е, капанът вече щракна, мишките са вътре. И тепърва ще проследим как ще се развие процесът по обвинението на бившите ни управници пред Европейския съд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

„УКРАИНЦИТЕ СТИГНАЛИ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА РУСИЯ“: „НА ТРИ МОРЕТА ЩЕ ВЪРНА БЪЛГАРИЯ, Е ТЕ ТАКА ТОЧНО“ /ВИДЕО!/

Сраженията в Харков: Украинската армия отблъсна руските сили до държавната граница: Видео: https://bntnews.bg/news/srazheniyata-v-harkov-ukrainskata-armiya-otblasna-ruskite-sili-do-darzhavnata-granica-1194910news.html…

ДОСЕГАШНИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ОТИВА В МИНАЛОТО…..

Нашите маймунски медии пак държат българите във Велико информационно неведение, та се…