К.Костадинов:”Вчера над семейството ми беше извършено брутално посегателство. Трима субекти, представящи се за “журналисти”, са издирвали непълнолетният ми син в училище, след това са намерили адреса, на който живеят децата ми с майка си и са се опитвали брутално, с непрекъснато звънене, тропане и блъскане по вратата, да ги извадят от жилището. След като подадохме сигнал до полицията, и след като баща ми и мои приятели отидоха на мястото, за да защитят децата ми, случаят приключи. За вчера.
Какво всъщност се случи обаче? Още преди десетина дни ме предупредиха, че се подготвя поредна поръчкова клеветническа кампания срещу мен, планирана точно за първия ден на предизборната кампания, която почна вчера. Казаха ми също така и че ако тя не подейства, последното нещо, което ще предприеме мафията, е да ми посегне физически. Такива предупреждения получавам редовно и не ме е страх. Само че този път мутрите направиха нещо, което досега никой не си е позволявал – посегнаха на децата ми! Вчера цяла вечер десетгодишната ми дъщеря на ме можа да заспи, а синът ми, който е на 17 години, директно ме пита как да се защити, ако следващ път го срещнат мутри, тъй като вчера едната от мутрите, осъждан престъпник, го е псувала пред районното полицейско управление.
Дори и мафията не посяга на жените и децата. Долнопробната измет обаче, която ми е пратила мутрите, очевидно няма скрупулите на мафиотите. Интересен е и профилът на основната мутра – осъждан престъпник, водил протести в защита на Гешев. Очевидно е, че наистина следващото нещо, което ме очаква, е да ми посегнат физически, след като двете им цели не бяха постигнати.
Престъпниците целяха две неща – да ме уплашат (и разфокусират в самото начало на кампанията) и да излъжат хората с поредни клевети по мой адрес. Че не ме уплашиха, е видно. Що се отнася до клеветите, ако престъпниците се бяха ограничили само с тях, щях да се смея доста. Вчера разбрах, че съм откраднал повече от 2 млн лв от субсидията (нищо, че субсидията за 4 години беше 890 000 лв, одитирани 10 пъти от Сметната палата без нито една забележка); че съм имал 5 апартамента (нищо, че имам само една къща с ипотечен кредит за 27 години напред, която изплащам вече 2 години); че съм бил получил 1 млн лв от Сорос, че съм бил хвалил Байдън, че майката на моите деца имала 2600 кв.м площ в сграда на центъра на Варна, че освен мен и тя имала къща, че и двете къщи били на брега на езерото (нищо, че моята се намира на 1 км от езерото, а Велина естествено няма такава) и какво ли още не. На всичкото отгоре осъжданият престъпник нарекъл моите приятели “криминално регистрирани” водени от баща ми, който бил мутра. Баща ми, който е на 65 години и работи като заварчик в Кораборемонтния завод!
Подозирам кой е поръчителят на това престъпление, защото това е престъпление, за което в момента се води преписка от прокуратурата и за което другата седмица ще бъдат заведени 2 граждански дела срещу осъждания престъпник и неговите двама съучастници. Само не разбирам обаче защо поръчителите не са направили труда да подготвят по-добре пратените от тях мутри? Вчера разбрах например, че единият от нашите общински съветници във Варна, Николай Костадинов, бил зам.-председател на Възраждане и освен това ми бил роднина. Сега следващото, което очаквам да чуя от мутрите, е че Емил Костадинов също ми е роднина и че аз съм този, който преизбра Боби Михайлов начело на БФС. Въобще видите ли човек с фамилията Костадинов, да знаете, че според мутрите ми е роднина:) Ето защо превантивно казвам, за всеки случай – не притежавам петролни кладенци, соларни паркове, частни острови и къщи на Ривиерата:) Путин не ми се обажда, не пия кафе с Байдън и не вечерям с Тръмп:)
Тъй като случаят се разследва от полицията, а мутрите в момента се крият в бърлогата си от страх, аз оставям казуса на своите адвокати и на прокуратурата. Имам известни опасения дали прокурорите ще повдигнат обвинение на вече осъждания престъпник и неговите двама съучастници, предвид факта, че тарторът им е водил протести в защита на Гешев, но със сигурност граждански дела ще им бъдат заведени и от тук насетне ги чакат години съдебни процеси. И накрая ще си платят!
Искам обаче друго да кажа в завършек – днес престъпниците посягат на мен и моите деца, защото съм заплаха за престъпното управляващо страната ни вече 32 години статукво. Днес аз съм този, който спира престъпниците да не дойдат за вас и вашите деца! Само аз и хората от Възраждане, които денонощно работим за връщането на българската свобода и независимост, стоим на пътя на престъпниците към вашите домове! Помогнете ни, за да можем заедно да унищожим престъпната измет, независимо дали е маскирана като “разследващи журналисти”, депутати, министри, министър-председатели или президенти. Повече няма накъде да отстъпваме – престъпниците убиха държавата ни, сега вече искат да убиват и нас, един по един! Аз няма да се предам и ще боря до последно, до победа! Повярвайте и вие в себе си, повярвайте и в бъдещето на България!
Време е за Възраждане!”
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

КОКОРЧО И БЪРБОРЕЩАТА МУХА :Неа,.а се плашите.ИДВА КАТАСТРОФА/новият хит,от BGplay,лист/

Слушам,слушаме-ЧУВАМЕ…? Мисля, мислим-ЗАБРАВЯМЕ…? Правим,правиме-ГРЕШКИ…? Ама ,Кирчо-малък е бил,когато е излязъл от България-затова,му…

Кирчо Хазарта и Ицо Харварда.

Имало,някога,една територия… и едни хора,дошли от накъде…. …и една ,сган от наследници…

WS-ТЕЛЕшоп по български И НОВИТЕ спасители

КОЛКО Е „УСПЕШЕН“ ФАРФАРА* КИРИЛ ПЕТКОВ. ТЪМНАТА СТРАНА НА БИЗНЕСА МУ /*фарфар…

опаааа….ДА ГУШНЕШ 27 МИЛИОНА ЗА 58 ДНИ!

Трябва да признаем, че да изкараш 27 милиона лева за 58 дни…