Защо ВЪЗРАЖДАНЕ?

Славян Стоянов

Пиша този пост с една единствена цел. Да, той ще се изтълкува като агитация. А аз политическа откровена агитация никога не съм правил. Не членувам и в нито една партия. Сред приятелите си имам познати от БСП, ГЕРБ, ВМРО, ДПС, АТАКА и т.н.

Гласувал съм през живота си поради простата причина, че съм поставен в тази матрица и това беше единственият възможен начин да не позволя гласа ми да отиде там, където не трябва. Ако имате акт за раждане, негласуването ви също е гласуване, просто защото в тази матрица сте цифри и тя очита реакциите ви. Единствено ако не сте регистрирани като родени или граждани на тази държава, гласуването ви няма значение. Но знам, че онези от вас, които ще прочетат това, също са все още цифри. Дано ме разбирате какво казвам. Аз съм вярващ и начинът, по който мисля, се определя от това което виждам в невидимото повече от това, което е във видимото. Към днешна дата единственото, което ме интересува, е народът ми да не бъде избиван от Мерките на Новия Световен Ред. ВСЕКИ ТИРАЖИРАЩ ТЕЗИ “ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ”, тези отрови, ВСЕКИ, няма моята подкрепа! Това е първостепенно. Всичко друго са политически игри, лъжи и демагогии.

Това, което правя сега, го правя за първи път, защото сме последни времена. Много от вас ще ми се ядосат, други вече са ми сърдити. Това няма значение. Знам, че доста от вас ме чуват и именно затова ще си позволя да го кажа открито. Ще бъда напълно искрен с вас – ако има значение моето мнение.

И така:

Аз ще гласувам за „Копейкин“ и неговата партия „Възраждане“ и ще ви кажа защо. Позволявам си да използвам тези епитети с които го наричат, защото така или иначе вече го правят. Ще ви разкажа и една история, след която моето внимание се насочи към този човек.

Всъщност аз познавам лично Костадин Костадинов. Един или два пъти сме се срещали и разговаряли. Било е преди години. Все още беше директор на музея в Добрич. Тогава във Варна се появи един „велик“ артист, мой колега. Така наричат хората на изкуството. Този мой колега сърдечно и откровено бих го посрещнал с мотика. Той е „велик световен“ творец. Гледал съм негови пърформанси и си издрайфах червата от гнус. Голи мъже и жени квичат като гларуси и разиграват публична оргия под заглавието „модерно изкуство“. Тогава „артистът“ пристигна във Варна. Със съдействието на варненския кмет от ГЕРБ Иван Портних решиха тази пърформънсоизвратеност да бъде представена във Варненския Археологически музей. Не можех да повярвам. Познавам много от археолозите и историците в музея. Попитах ги какво се случва. Отговориха ми че не са съгласни и са направили подписка срещу това занятие да се случи в културната институция на музея. Подписката бяха предали на тогавашният шеф на музея, който вече е покойник. Всъщност той беше приел (разбира се под диригентството на Портних) събитието да се случи там. Реших да се свържа с Портних, тъй като се водя уж един от Варненските общественици. Писах му за възмущението си и се обосновах защо съм против. За моя изненада Иван Портних ми отговори, че той е гласувал доверие на неговия екип от хора и щом те са преценили, че подобно събитие може да се проведе в музея, значи може. Бях ядосан меко казано. Чудех се какво мога да направя. Музейните работници също бяха с вързани ръце. Не можеха да протестират открито и затова го направиха само с подписка. Това е първият път, когато реших да потърся Костадин Костадинов – директор на музея в Добрич, но в същото време и общински съветник. Писах му и му разказах случващото се. Той ми отговори, че не може да повярва, че е истина и че познава колегата си от Варненския музей и не вярва, че би извършил и позволил подобно нещо. Обеща ми да провери. След не повече от половин час се свърза с мен и ми каза, че се е чул с директора и е шокиран, че се оказвам прав. Разказах му за диалога ми с Портних и съответната реакция. Костадинов обеща да се заеме с въпроса. Още на следващия ден Община Варна беше вдигната на крак, огромната вълна от възмущение из местната общественост и действията на Костадинов и партията му станаха причина събитието да бъде преместено от музея в галерия „Графити“.

И така, това беше единствения политик, който ми обърна внимание, зае се с проблема и го реши. Това определено спечели вниманието ми. След няколко години, моята дъщеря и неговият син се оказаха в едно и също училище, в съседни паралелки. Там беше и втората ни среща. Децата ни завършиха прогимназиален етап в това училище и кандидатстваха в ново, където да завършат средното си образование. Без да имам и най-малка идея, това което се случи е, че децата ни се оказаха вече в един и същи клас. Откакто са в новото училище вече изминаха години. Не сме се засичали с него във връзка с училището, само знаем, че децата ни са съученици. През тези години съм го виждал на конференции с историческа насоченост, където и аз съм бил говорител. За ваше сведение в исторически контекст аз имам идеологически различни убеждения от Костадин. През онези години, в дейността ми по опазване на културното ни наследство отново се свързах с него по отношение на една могила, към която периодично има иманярски интервенции. Костадин откликна. Изпрати хора, които да огледат състоянието на могилата. Свърза се с мен с желание да помогне, но в много неподходящ момент за мен. Беше подсигурил дори отразяване на случая в местна телевизия. Проблемът беше, че аз бях на разкопки в Странджа и не можех да напусна работата на терен. Бяхме в много труден времеви и метеорологичен период и всеки на обекта беше нужен.

Разказвам ви това за да сте наясно, каква е моята връзка с него.

Подкрепях партията му с гласа си през тези години. Подкрепих го и на балотажа за кмет на Варна срещу Портних. Днес виждам много мои приятели, които споделят постове отпреди дирижираната пандемия, когато Костадин се е изказвал крайно срещу противниците на ваксините (не визирам отровите срещу Ковид). Най-вероятно е ставало въпрос за ситуацията с ваксините срещу морбили. Имал е и сблъсъци с майки от протестната мрежа „Системата ни убива“. И така, това, което ще кажа, е относно мен, а зная, че това важи и за него: Костадинов, никога не е бил антиваксър. Аз също не съм бил. И аз, и децата ни са ваксинирани със старите ваксини, когато науката беше наука и медицината не убиваше толкова открито и брутално. Не говоря за доктори, които не са част от случващото се, а за поддръжниците на фарма-убийците.

Знам, че много от вас не го харесват, дори откровено го мразят. Лично аз не мога да кажа дали го харесвам или не. Не съм го виждал в позиция на власт, не съм виждал него и партията му как ще действат ако са в българския парламент. Но не мога обективно да го съдя, ако той не потъпче заявеното в платформата си. Ще ви кажа защо гласувах последните два пъти за Костадинов и защо ще го направя и сега. Той ще прочете написаното от мен, защото профилите са ни приятелски. Относно вярата в Бог аз се различавам коренно с него (той не гледа на себе си като особено вярващ).

Гласувам за „Възраждане“ и за първи път ви призовавам публично, защото аз мисля стратегически. Срещу нас и целия свят, срещу народа ни се изправя властта, която владее планетата. Тя е пагубна за човешкия род. Ако Възраждане са истински, те не се изправят просто срещу марионетните партии в България, а срещу световния елит. Ще ви призная, че не съм убеден, че ще издържат. Но това не означава, че не трябва да се опита и да се противопоставят, но вече вътре във властта. В епохата, която идва, политическата власт няма да бъде това, което сме виждали и знаем до момента. Моята вяра казва, че в новата епоха, която се нарича теокрация, хора управляват, но само като част от верните на Теоса, на Бог. Управляват като равни на ангелски същества, но няма да ви занимавам с това в момента.

Причината да ви призовавам да опитате да ги подкрепите е не защото ги харесвате, не защото няма да поддадат (а това не го знаем, докато не го видим), а защото аз виждам в тях ресурса ВРЕМЕ. Време за народа ни да преживее цикъла. Гласувайте стратегически. Към момента те са единствените, които имат шанс да влязат в парламента и са се заявили ясно против мерките. Такива са и „АБВ“, но те са с много малък процент. Далеч са от Възраждане. „Има Такъв Народ“ направиха такава заявка преди да влязат и до сега опитват някакви уж в опозиционна посока действия, но видяхме кабинетите, които предложиха. Те бяха само от хора, послушни на фондации зад граница. Хора, възпитани в клоаките и гнездата на ехидните, които извършват в момента световен геноцид. Костадинов е политик и има такова поведение. Някои от вас го считат за надменен и нагъл и може би сте го видели в такава светлина. Възможно е. Никой не е съвършен. Той не е по-особен в това отношение. Но ви казвам: хора, ние имаме нужда от ВРЕМЕ, от възраждане на изконните ценности на корените ни, на народа ни!

Неотдавна моя позната ми звънна на предните избори и ме попита, търсейки съвет, за кого да гласува. Аз започнах отдалеко. Но тя е джаста-праста и директно ми каза: не ми се обяснявай! Трябва ни някой „непослушко“ в смешната българска ПАРЛАМА. Мислиш ли, че Костадинов може поне временно да бъде прът в колелото на изродите? Спечели ме с въпроса който ми зададе. Отговорих ѝ: Да, това мисля. Колелото се върти в неправилна посока не само за държавата ни, а и за света. Нас ни интересува територията, на която БОГ ни е поставил настойници и това е БЪЛГАРИЯ и затова ни е извикал в съществуване и като БЪЛГАРИ. Прът в това порочно смъртоносно колело е ВРЕМЕ за народа ни. ВРЕМЕ, В КОЕТО ТРЯБВА ДА ОЦЕЛЕЕ, ДА СЕ ВЪЗРОДИ и да се ЗАПАЗИ от това, което причиняват в момента на всички. Аз твърдо вярвам, че това ще се случи с БЪЛГАРИЯ. Дали Костадинов ще участва в това? Ще видим! Дали ще стане една от причините? Няма как да знаем, ако не го поставим на място, в което това може да бъде проверено. Вярвам, че в него може да се съдържа нужната ни променлива.

А какво не вярвам ли? Не вярвам в хора-спасители. Не вярвам и че Костадинов е такъв. Но вярвам, че има хора, които могат да се превърнат в Божий инструмент в определено време. Дори могат те самите да не го разбират напълно. Аз ще подложа Костадин на тази проверка. Но за да го проверим, са нужни достатъчно гласове за да го поставим в позицията, в която реално ще видим от какво е направен. Аз поех тази отговорност и ако той не я оправдае ще получи това, което невидимият свят е приготвил като възмездие. Ако пък е инструмента, който ще спре колелото на смъртта, невидимия свят ще го награди.

И така, приятели, познати и непознати! Повече няма да говоря, ще поставя в тази публикация само цитати от мои коментари по тази тема, които вече съм направил и дано съм полезен.

https://ogledalceyakaji.blogspot.com

Славян Стоянов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

КОКОРЧО И БЪРБОРЕЩАТА МУХА :Неа,.а се плашите.ИДВА КАТАСТРОФА/новият хит,от BGplay,лист/

Слушам,слушаме-ЧУВАМЕ…? Мисля, мислим-ЗАБРАВЯМЕ…? Правим,правиме-ГРЕШКИ…? Ама ,Кирчо-малък е бил,когато е излязъл от България-затова,му…

Кирчо Хазарта и Ицо Харварда.

Имало,някога,една територия… и едни хора,дошли от накъде…. …и една ,сган от наследници…

WS-ТЕЛЕшоп по български И НОВИТЕ спасители

КОЛКО Е „УСПЕШЕН“ ФАРФАРА* КИРИЛ ПЕТКОВ. ТЪМНАТА СТРАНА НА БИЗНЕСА МУ /*фарфар…

опаааа….ДА ГУШНЕШ 27 МИЛИОНА ЗА 58 ДНИ!

Трябва да признаем, че да изкараш 27 милиона лева за 58 дни…