Слушам,слушаме-ЧУВАМЕ…?

Мисля, мислим-ЗАБРАВЯМЕ…?

Правим,правиме-ГРЕШКИ…?

Ама ,Кирчо-малък е бил,когато е излязъл от България-затова,му бяга ,пунктоацията…А кокорчо,по мъжки говори-не си пада по жени… Е къв е проблема???

Някои за година,като чистачки, забравят български. Не  е първият цанен за управник, който не знае български. Горският, беше забележителен,когато,дойде за да ни оправи/800 дни/ . Пеевски направо ни „страхува“, а Карадайъ май вече проговори…. български. Въпросът не е в езика, а има ли,какво да ни каже. Губернаторите  ни пратиха на Козяк, расово-търпима, прокурорка да бори корупцията в България, а иначе купуването на краден софтуер и слагането му например в боинг с всички последици не е корупция. Страшните факти за злоупотреби с монополно положение, продажба на лични данни, кражби на интелектуална собственост и задушаване на конкуренцията, открити от сенатската комисия на Тръмп при трилионните фирми не са ли корупция, която засяга цял свят…? ЕС, глоби Гугъл с над два милиарда за задушаване на конкуренцията. А в същия момент ние получаваме,ХитърПетър и Кокорчо да борят корупцията.Плюс, една ,недоказанобългарска-“ПУМА”,дигитална,селска,п?тка,с чубрица , да раздава 140 милиарда, щото трябвало да научи българина на ВИРТУАЛНИ, умения. умения.???Измий си първо ,косата-зъбло!!!!

ЕКСМъжкарят-плевньо награждава „създателя“ на гугъл преводач…???

 САЩ издават патенти на българи за изкуствен интелект.
А България остава на дъното на ЕС.И копа надолу…

Чакаме спасение. Президентът-с хвърчилото, кани Гугъл, тия със задушаването на конкуренцията и Амазон да правят изкуствен интелект в българо-швейцарски проект.

Страхотно,нали. А кирчоИочички, ще разпределят 50 милиарда ама ще борят корупцията.Ще правят електроКАРИ…с албански лиценз.

Добър,вечер -Енвер Ходжа!!!Добър,вечер…хвърВАТИ…

Днес е добър,ден за българската…ПРОСТОнация!!!
Всичките са нагъзени, надупени, продадени, единствената им цел е да запазят собствените си задници в… или извън властта.

Народът отдавна е изгубил инстинкта за самосъхранение, а тези ще го довършат.

И те-така!Кой,разбрал-разбрал!

 

НАРОДЕ!!!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Кирчо Хазарта и Ицо Харварда.

Имало,някога,една територия… и едни хора,дошли от накъде…. …и една ,сган от наследници…

WS-ТЕЛЕшоп по български И НОВИТЕ спасители

КОЛКО Е „УСПЕШЕН“ ФАРФАРА* КИРИЛ ПЕТКОВ. ТЪМНАТА СТРАНА НА БИЗНЕСА МУ /*фарфар…

опаааа….ДА ГУШНЕШ 27 МИЛИОНА ЗА 58 ДНИ!

Трябва да признаем, че да изкараш 27 милиона лева за 58 дни…

О, неразумни и юроде!О ,Хитър Петре

ДЪРЖАВАТА НА РАДЕВ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИТЕ. ГЛАСУВАНЕ ИЛИ КАМЪНЕ И ДЪРВЕ.…