Имам ли основания да предлагам на Кунчев да се махне от заемания пост? Да, имам. Не само заради нещата, за които говоря в записа. И не само заради нещата, за които съм писал досега в архива на блога.

А имам ли право да го „уволнявам“? Със сигурност не съм го товарил със „задълженията към обществото“, които му тежат. И никой от вас не е, освен ако не съм пропуснал някакви демократични избори за главен санитар на републиката. Най-малкото, с което можем да му помогнем, е да го освободим от бремето, което

не сме му възлагали.

Човещинка е, някак си…

 ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА, че когато приключи да служи на Кацаров с тормоза на свободолюбиви, грамотни и отстояващи правата си българи, може да насочи вниманието си към гражданина Ангел Кунчев, който за пореден път показа раздвоения си змийски език на омразата и днес каза от ефира на БНТ, че „българите са идиотите на Европа“. Той имаше предвид огромния процент (84% по официални данни) неваксинирани българи, на които той от някое време настоява и да се отказва лечение в болници, въпреки че си плащат здравните осигуровки и имат това конституционно право. В този смисъл езикът на омразата е най-малкото престъпление на този медицински фашист, атакуващ икономическото, психичното и всякакво здраве на българските граждани. При тези проценти може да се говори без преувеличение и за геноцид.

ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ И НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР, че е в неговите правомощия да уволни неприкрития човекомразец Ангел Кунчев от заемания пост. По (без)действието на здравния министър ще се разбере дали и самият той е човекомразец. Също така ще обърна внимание на г-н Кацаров, че определението за идиот, дадено от великия Айнщайн, е: този, който прави едно и също, отново и отново, прилагайки едни и същи методи, но с очакване на различни резултати. Ако здравният министър смята, че досегашните „дипломатични“ действия на Ангел Кунчев водят до повишаване на доверието към здравните власти и техните инициативи, ами добре, правете още повече от същото и очаквайте „различни“ резултати!

Обещавам, че ако Кунчев бъде разкаран от поста, ще приема две дози (ракия) и за ваше здраве.

info ОТ ИЗВОРАhttps://www.otizvora.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

КОКОРЧО И БЪРБОРЕЩАТА МУХА :Неа,.а се плашите.ИДВА КАТАСТРОФА/новият хит,от BGplay,лист/

Слушам,слушаме-ЧУВАМЕ…? Мисля, мислим-ЗАБРАВЯМЕ…? Правим,правиме-ГРЕШКИ…? Ама ,Кирчо-малък е бил,когато е излязъл от България-затова,му…

WS-ТЕЛЕшоп по български И НОВИТЕ спасители

КОЛКО Е „УСПЕШЕН“ ФАРФАРА* КИРИЛ ПЕТКОВ. ТЪМНАТА СТРАНА НА БИЗНЕСА МУ /*фарфар…

Кирчо Хазарта и Ицо Харварда.

Имало,някога,една територия… и едни хора,дошли от накъде…. …и една ,сган от наследници…

опаааа….ДА ГУШНЕШ 27 МИЛИОНА ЗА 58 ДНИ!

Трябва да признаем, че да изкараш 27 милиона лева за 58 дни…