ДЪРЖАВАТА НА РАДЕВ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИТЕ. ГЛАСУВАНЕ ИЛИ КАМЪНЕ И ДЪРВЕ. ИЗБОРЪТ Е НАШ. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМЕ! ВСЕКИ ГЛАС ЗА РАДЕВ Е ЗА ФАШИЗМА, КОЙТО НАЛАГА!

Стела Банкова:

Гонение и лов на неваксинирани.

Това ли ни готвят  ?!

Обикновен фашизъм.

ДЪРЖАВАТА

ОБЯВИ ВОЙНА

НА БЪЛГАРИТЕ.

ГЛАСУВАНЕ

ИЛИ

КАМЪНЕ  И ДЪРВЕ.

ИЗБОРЪТ  Е  НАШ …..

Избори във фашистка държава.

Забравете.

Елена Гунчева:

ПРАВИТЕЛСТВОТО СРЕЩУ НАРОДА СИ

Войната започна и то на управляващите срещу българския народ! От четвъртък ни забраняват да посещаваме редица обществени места без зелен сертификат. Тези заведения, които не се съобразят, ще бъдат затворени. Подобна наглост и явно престъпление срещу гражданите на България не трябва и няма да останат безнаказани.

Как си позволява този случайник, който дори не е избран от българските граждани, а назначен по препоръка от Козяк, от Президента Радев, да дискриминира българите по признак лично и здравословно състояние? Тая държава да не е на баща му!?! Как си позволява да казва кой да посещава магазините и кой да не бъде допускан?!?

Вие осъзнавате ли какво означава през няколко дена да Ви бъркат с пръчки в носовете? Колко време ще издържите, преди да заболеете точно от тези интервенции? Колко време ще издържите на това безумие! Да посоча, че и деца над 12 години ще бъдат подложени на този откровен медицински фашизъм.

Не можаха да ни накарат да участваме доброволно в медицинските им опити. Сега се опитват да ни принуждават, КАТО НИ ЛИШАВАТ ОТ ГРАЖДАНСКИТЕ НИ ПРАВА, гарантирани от Конституцията и редица международни актове. С една хартийка, наречена заповед на МЗ, суспендират Конституцията ни! И това Радев не само го позволява, но и го насърчава. Ще ми катери той баирите, а нас ще ни кара да се ваксинираме насила и да ни бъркат постоянно в носовете! Хора, осъзнайте какво става и как ни продадоха!

Този път съпротива трябва да има. Не само от бизнеса, на който ще му се наложи да затвори поради липса на клиенти. Всички трябва да се съпротивляваме по всякакъв начин срещу това нарушаване на свободата и демокрацията. Нямат срам! Нямат уважение към нас! Забравят, че са слуги, а не господари!

Аз съм срещу абсурдните мерки и ваксините. Днес се оказва, че заради това, че съм казала, че България е земята на българите, „Шалом“ е подал сигнал срещу мен. Да напомня ли в коя държава най-много се настоява за ваксиниране и мерки? Да напомня ли кои искат да управляват България!?! Помислете за причините и повода. За истинските причини да съм неудобна! Изводите си ги правете сами!

Всички трябва да се обединим и да се съпротивляваме. Само заедно ще се спасим от това безумие!

Иво Ангелов:

Да въведеш “Зелен сертификат“ в държава с 20% вксинирани е признак на тотална управленска дебилност.

Веселина Томова:

Гласувайте сега за фашизма на службашите, телешки възторжена рая, дето „ше види слънцето“ „в синергия с дневния ред на САЩ“ на Зеления чорап! Народ, който няма нерв да воюва за СВОБОДАТА СИ, е мърша!

Всеки глас за Радев е глас за фашизма, който налага. Всеки глас за Радев е храчка срещу собствената ви свобода!

Цветанов пръв защитник на въведените мерки, на Радев и правителството му. Честито на раята, цвилеща от кеф по Радев.

Лидия Делиградева:

Тъй като от четвъртък (вдругиден) навсякъде ще се влиза само със зелен сертификат, както вече сигурно сте разбрали, ориентирайте ме към партия, която е заложила в програмата си премахване на всички тези безумия, сертификати, мерки и т.н.

Бях решила да не гласувам, защото съм отвратена ужасно, имам и личен опит с едни, които обещават и говорят едно, а крият и вършат друго, та затова нито съм чела програми, нито съм се интересувала.

Но е от огромно значение според мен да дам гласа си за хора, които ще сложат край на тези издевателства над нас. Има ли изобщо такива? Нормални?

Ани Алашка:

Няма ли да се намерят юристи, които да осъдят държавата за ПРИНУДА???

Защото въвеждането на задължителен „зелен сертификат“ си е чиста проба принуда! Това НЕ Е алтернатива на доброволното ваксиниране – това Е принуда за ваксиниране!

Всички приказки за грижа за здравето са нищо повече от прикриване на истинската цел, а тя е принуждаване на хората да се надупчат с някаква субстанция, наречена „ваксина“. Понеже нямат топки да въведат задължителна ваксинация (тъй като тогава директно ще нарушат една камара национални и международни норми), принуждават индиректно хората да се надупчат, като ги лишават от елементарните им права, вкл. правото на труд.

20% ваксинирани означава, че 80% от гражданите на тази държава са ПРОТИВ този масов медицински и обществен експеримент! 80% са МНОЗИНСТВО!!! Няма ли това мнозинство най-сетне да си защити правата?!!!

______________

Наказателен кодекс, чл. 143: Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Конституция на РБ:

Чл. 6. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, УБЕЖДЕНИЯ, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Чл. 29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Албена Ангелова:

На село сертификати не щат. Не съм краен антиваксър, но не искам никой да ме принуждава да взимам решения за здравето си срещу това дали да  вечерям някъде, или да отида на мол. А това драги мои, е доброзорна принуда.

Най-сигурният, най-изкусният начин да превърнеш народ в роби се състои в това, да го изтощиш с кризи на свобода, постоянно поставяйки стремежа към величие на мястото на потребността за добро.

Росен Димитров:

Радев настъпи мотиката със тези зелени сертификати!Следва война! Оня палячо Янев, веднага да си подава оставката!

Явор Калчев:

„Без Зелен сертификат и в затвора няма да може да се влиза, нали? Правилно съм разбрал?“

Да видим сега колко смелчаци ще сезират прокуратурата по:

Наказателният кодекс на Република България:

Чл. 143. (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

Чл. 38. от Конституцията:

Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.

Грета Веселинова:

„През 1933 г. Адолф Хитлер решава да въведе така наречения „Der Ahnenpaß“ или „родословен паспорт“, потвърждавайки, че притежателят му е от арийски произход.

Оторизиран достъп до музеи, обществени сгради, театри, училища и на работното място.

Просто история, без намеци …“

допълнение на Админ/Бубата/-нищо,ново под…Луната:

“Зелен фашистки паспорт”,първи въвежда  Дуче в Италия,  края на 20-те.Без него,не можеш да се движиш,свободно из страната,да работиш,да посещаваш”публични мероприятия”….

А и по-старите от нас,помнят,зелените паспорти на НРБългария/дето ,освен за кръчма-за нищо,не ставаха

 

П.П. Кретени фашизоидни, как ще пазаруват хората бе, идиоти мръсни, как ще пазаруват възрастните хора и къде ще ги лашкате да си правят тестове на 48 часа?!

Гласувайте сега за фашизма на службашите, телешки възторжена рая, дето „ще види слънцето“ „в синергия с дневния ред“ на Зеления чорап! Народ, който няма нерв да воюва за СВОБОДАТА СИ, е мърша!

използвани, материали от Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

КОКОРЧО И БЪРБОРЕЩАТА МУХА :Неа,.а се плашите.ИДВА КАТАСТРОФА/новият хит,от BGplay,лист/

Слушам,слушаме-ЧУВАМЕ…? Мисля, мислим-ЗАБРАВЯМЕ…? Правим,правиме-ГРЕШКИ…? Ама ,Кирчо-малък е бил,когато е излязъл от България-затова,му…

Кирчо Хазарта и Ицо Харварда.

Имало,някога,една територия… и едни хора,дошли от накъде…. …и една ,сган от наследници…

WS-ТЕЛЕшоп по български И НОВИТЕ спасители

КОЛКО Е „УСПЕШЕН“ ФАРФАРА* КИРИЛ ПЕТКОВ. ТЪМНАТА СТРАНА НА БИЗНЕСА МУ /*фарфар…

опаааа….ДА ГУШНЕШ 27 МИЛИОНА ЗА 58 ДНИ!

Трябва да признаем, че да изкараш 27 милиона лева за 58 дни…