„Тук нямаме протест. Това е игра на нерви. Политическа игра на нерви с огромен залог. В крайна сметка политиката се свежда до власт. Властта да наложиш своята воля върху тази на противника.“

Те полазиха Парламента в Отава като една от ония чуми в библейската книга „Откровение“, бибиткаха с адските си клаксони, решетките на предниците им се хилеха демонично, а страните на каросериите им бяха нашарени с богохулства, сред които: „СВОБОДА НА ИЗБОР“, „СТИГА ДИКТАТИ“, „БЕЗ НАТРАПВАНЕ НА ВАКСИНИ“ и „ОБЕДИНЕНИ СРЕЩУ ТИРАНИЯТА“.

Да, точно така, ново-нормална Канада беше превзета и сега е окупирана от джендърофобски и путинско-нацистки шофьори на камиони, расистки хомофоби, ислямофоби и други членове на работническите класи! Според корпоративните медии, тези спонсорирани от Русия расисти са варвари от работническата класа, които вилнеят като безумни из улиците на Отава, развяват огромни „знамена със свастики“, ходят по голяма нужда върху военни паметници, мародерстват многомилионните бизнеси на „кухните за супа“ и взимат храна право от устата на бездомните хора. Носел се и слух, че тия шофьори на камиони имали отряд за убийства, който обикаля родилните отделения на болниците, за да намери кувейтски бебета и да ги утрепе в кувьозите.

Знам, говорим за Канада, така че всичко звучи доста съмнително, но то е било внимателно проверено от факт-чекърите на ново-нормалното Министерство на истината… Знаете ги, същите проверители на факти, които „откриха“ Русиягейт, путинско-нацисткия опит за въстание срещу Капитолия в САЩ на 6 януари, както „откриха“ ефективността и безопасността на ковид „ваксините“ и маските, раздутите ковид статистики и другото от официалната ковидална доктрина.

Или просто се осведомете от премиера Джъстин Трюдо…

Туитът в свободен превод:
„Днес в Парламента депутатите единодушно заклеймиха антисемитизма, ислямофобията, расизма срещу черните, хомофобията и трансфобията, които наблюдаваме в Отава през последните няколко дни. Нека работим заедно и направим Канада по-толерантна.“

И така, това е писано от реалния премиер на Канада, а не от някакъв джендър фанатик в Туитър. Той е написал този туит в своя укрепен ковидален бункер на секретно място в Юкон, или пък в Съединените щати, където е избягал, преди нацистките и джендърофобски тираджии на Путин да се струпат пред кабинета му в Отава. Трюдо се беше зарекъл да остане и да се бори, но нямаше избор и избяга панически от столицата, след като мистериозно даде положителен резултат на теста за ковид (може и това да е било намеса на руснаците, вероятно на същия професионален екип от пушещи трева и чукащи проститутки главорези, които отровиха семейство Скрипал с Новичок през 2018 г.).

Руската намеса засега не е потвърдена от „бившите“ агенти на ЦРУ и АНС, представящи се за „експерти“ на CNN. Според CBC обаче „съществуват опасения, че подставени руски лица могат да продължат да нажежават обстановката, за да увеличат обхвата на протестите, а вероятно са организирали тези протести от самото начало“.

И в светлината на разкрития заговор на Путин да създаде „потресаващо“ фалшиво видео, „включващо разполагане на трупове“ като претекст за нахлуване в Украйна и започване на ядрен Армагедон, или поне на редица икономически санкции и войнствени речи за бойна готовност от първо ниво, може би цялата „ковид пандемия“ е сложна путинско-нацистка уловка. Може би тя цели да свали правителството на Трюдо и да саботира прилагането на ново-нормалната система за глобална сегрегация и задължителна „иРНК ваксинация“ на всеки мъж, жена и дете по земята. Може би цели да съсипе „демокрацията“ и правата на транссексуалните… или каквото там ви хрумне.

Сега сериозно,

това е мястото, където се намираме в момента. Намираме се в онзи опасен, абсурден краен етап от краха на тоталитарните системи или култовите движения. Цари хаос и може да се случи всичко.

Официалната версия за ковид бързо се изпарява. Все повече хора излизат по улиците, за да настояват за прекратяване на цялата фашистка шарада… Не, това не са трансфоби, вярващи в превъзходството на бялата раса, или антивакс екстремисти, или пък поддържани от Русия нацисти, а хора от работническата класа с всякакви вероизповедания и цветове на кожата, семейства с деца от целия свят.

Водачите на Ковидалния култ изгубиха контрол. Дори закоравелите носители на маски, социално дистанциращите се и тройно-ваксани-двойно-бустеризираните дезертират от редиците. Доскоро фанатичните ново-нормални фашисти един подир друг изтриват постовете си от 2020 г. в социалните мрежи и се преобличат в нови униформи – колкото им е възможно по-бързо.

Не, още не е свършило, но сме пред точката, от която няма връщане. И глобалният капиталистически елит го знае. Знаят го и техните сподвижници в държавните правителства.

А в това се състои текущата опасност

Има тесен прозорец – може би един или два месеца, – през който властите могат да обявят „победа над вируса“ и да се откажат от своите сегрегационни системи, диктати за маски, диктати за „ваксини“ и останалите тъй наречени „ковид ограничения“. Много правителства вече го правят: Англия, Норвегия, Дания, Швеция, Швейцария, Финландия, Ирландия и др. Те видяха накъде задуха вятърът и бързат да разградят Новата нормалност в своите държави, преди… ами, сещате се, преди да дойдат конвоите с гневни шофьори пред портите им.

Ако допуснат това да се случи, ще се намерят в незавидната позиция, в която Трюдо се намира сега. Канадските тираджии изглеждат сериозни, че ще държат фронта, докато исканията им бъдат удовлетворени, което означава, че Трюдо има два варианта:

(1) да се предаде пред исканията на шофьорите;

(2) или да опита да ги отстрани чрез насилие.

Вече се говори за намеса на армията. Представете си нечестивата бъркотия, която ще настане. По-вероятно е военните да не изпълнят заповедите му, а ако се подчинят, светът ще гледа спектакъла на напълно развързан ново-нормален фашистки екшън.

Във всеки случай Трюдо е история, стига камионите да удържат позицията си. Моля се на Бога да не отстъпват и с един сантиметър, докато се надявам, че лидерите на ново-нормалните държави като Австралия, Германия, Австрия, Италия и Франция обръщат сериозно внимание на тези събития.

Някои читатели вероятно ще си спомнят една предишна моя статия, в която бях написал:

„Тук нямаме някакъв абстрактен спор за „науката“. Това е борба… политическа, идеологическа борба. От едната страна е демокрацията, от другата страна е тоталитаризмът. Избери една шибана страна и живей с избора си!“

Ето за това става дума. За тази борба говорим

Тук нямаме протест. Това е игра на нерви. Политическа игра на нерви с огромен залог.

В крайна сметка политиката се свежда до власт. Властта да наложиш своята воля върху тази на противника. През последните две години глобалистите налагаха своята Нова нормалност върху хората по света. Това, на което сме свидетели в Канада, е властта на хората – властта, която хората винаги са имали и винаги ще имат, щом решат да я приложат – властта да разтуриш цялото шоу на глобалистите, град след град, ако се наложи.

Така че излезте и подкрепете канадските шофьори, мразещи джендърите и обичащи путинския нацизъм… или подкрепете вашите местни шофьори джендърофоби и путинофили. Не се притеснявайте, ако нямате знаме със свастика. Агентите провокатори и пропагандаторите на глобалистите в корпоративните медии ще се погрижат за това!

Туитът в свободен превод:
„Може ли някой да изпрати снимки на ордите канадски шофьори на камиони, за които корпоративните медии твърдят, че „развяват знамена със свастики“? Търсихме, но всичко, което успяхме да намерим, са снимки като тези.“

Автор: Си Джей Хопкинс

Превод: Иван Стаменов

Източник: Consent Factory

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Новата нормалност стигна до фазата на Голямата чистка

И така, започва, Голямата чистка на Новата нормалност… по зададена команда и…

15/10/2021 в Рим- церемонията по откриването на “Портите на Ада”…Какво ли ни чака?

“На 15 октомври в Рим церемонията по откриването на портите на Ада.…

Глобалистите свалиха овчите кожи и загатнаха своя План…

„Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството… дори няма да…

“Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.”

Защо хората доброволно жертват свободата си? 30.11.2021 Матиас Десмет (Mattias Desmet) е…