За пръв път чух термина “Great Reset” („Велико зануляване“) още през 2014 г. По онова време главатар на МВФ беше Кристин Лагард. Тя започна ненадейно и упорито да говори за глобална централизация. Това беше един план, за който в общи линии само се загатваше между редовете в официални документи и в (новините за) срещите на банкерските елити зад закрити врати, но сега тези хора стават доста шумни по тоя въпрос.

Лагард отговаряше на въпроси на Световния икономически форум и идеята за „Зануляване“ беше напълно умишлено повдигната. Какво се разбира под това, не беше много ясно. Но се подразбираше, че в същината си то представлява много драматичното насочване на настоящите икономически, социални и политически модели по света към една глобално централизирана и контролирана система – един „Нов световен ред“, ако предпочитате…

Важно е да си спомним, че тогава тъкмо бяхме прескочили пламъците на онзи международен кредитен срив, който започна през 2008 г. и години по-късно продължаваше да причинява несигурност на пазарите. Централните банки оттогава изсипват десетки трилиони долари в системата под формата на стимули, просто за да я поддържат на изкуствено дишане. Някои от нас в алтернативните медии знаем, че тези действия не целят спасяването на икономиката, а само зомбификацията на икономиката чрез обезценяване на парите и инфлация. Няма да мине още много време и това нарочно създадено зомби ще се обърне срещу нас, опитвайки да ни изяде живи – само централните банкери знаят точно кога ще се случи това.

Мислете за кризата от 2008 г. като етап 1 от плана за Зануляване

После глобалистите станаха наперени и бяха готови да разкрият плана си пред публиката. Разговорите на СИФ с Лагард се водеха приблизително по времето, когато Клаус Шваб започна да ни запознава и с концепцията си за 4-та индустриална революция, която е малко по-„прогресивна“ от това, което глобалистите искат в действителност. Той говори развълнувано за едно истински „глобално общество“ в единен свят, в който хората се обръщат към изкуствения интелект (ИИ) като по-добро средство за политическо управление. Той даже предлага законите да се диктуват от ИИ, а съдиите в съдилищата да се заменят с роботи.

Разбира се, той признава, че това не може да се случи без период на икономическо разграждане, по време на което хората и правителствата ще трябва да изберат саможертва в името на стабилността или продължителна агония в името на „старата нормалност“. Погледнете го така: Великото зануляване е действието по разграждането или хаоса, а 4-тата индустриална революция е желаният резултат или запланувания „ред“. С други думи, това един нов ред, създаден чрез нарочен и контролиран хаос.

Да, звучи като лоша научна фантастика,

но не забравяйте, че това са хората, които се радват на специално внимание от много наши политически лидери и търкат лакти с централните банкери във Федералния резерв. Ще го кажа отново: привържениците на Великото зануляване и 4-тата индустриална революция, които искат напълно да разрушат и пренаредят нашето общество и начина ни на живот, са близки партньори с нашите национални лидери и самите банкери, които биха могли да натрапят такова зануляване да се случи чрез умишлен финансов колапс.

Глобалистите отдавна искаха да сменят името и опаковката на техния план за Нов световен ред, а Зануляването е това, което са измислили. Вместо да звучи безобидно, терминът заплашва с постепенни кризи и заличаване на миналото. Когато „занулите“ нещо, то обикновено престава да съществува – става празен лист хартия, който инженерите могат да използват, за да пренапишат кода и функциите.

Но какво всъщност означава това на практика?

Какво РЕАЛНО ИСКАТ глобалистите? Ето ги подробностите, които мога да докажа или да подкрепя със свидетелства за това какво идва с „Великото зануляване“ и какви програми се надяват да наложат, включително с насилие:

Тотална глобална икономическа централизация

Някои хора може да възразят, че вече имаме глобална икономическа централизация, но те не разбират какво всъщност означава това. Всички национални централни банки може и да са членове на МВФ и Банката за международни разплащания, и да приемат заповеди от тези институции, но това, което глобалистите искат, е открито глобално управление на финансите, вероятно през МВФ. С други думи, не е достатъчно, че те потайно манипулират икономиките, използвайки националните централни банки като проксита; те искат да престанат да се крият и да излязат на светло като великодушните владетели, които си въобразяват, че са.

Крайната цел на пълната централизация е да заличи самата идея за свободни пазари и да позволи на шепа хора да управляват всяко, дори най-малкото изражение на търговията и бизнеса. Не става дума само за влияние, а за икономическа империя. Но за да постигнат една глобална централна банка, те първо трябва да осъществят плана си за единната световна валута.

Единна световна цифрова валутна система

От години (поне от 2000 г.) МВФ говори за използването на своята кошница със специални права на тираж (СПТ) като основа за единна глобална валута. Преди около десетилетие Китай започна да поема трилиони долари дълг, само за да се квалифицира като член на системата за СПТ, а МВФ намекна, че когато всичко бъде казано и направено, тази система ще стане цифрова. Всичко, което е необходимо, е правилният вид криза, която да шокира обществото и да го подчини.

Това пролича в кулминацията на пандемичните локдауни, застрашаващи с икономическо бедствие. Тогава глобалистките институции започнаха да предлагат използването на СПТ на МВФ да бъде като спасителна мрежа за нациите – разбира се, при обвързващи условия. Но има и много по-голяма криза в сравнение със стреса от пандемията – а именно: стагфлационната криза, чукаща на вратите ни. Тъй като много национални валути са в упадък, а статутът на долара като световна резервна валута все по-често се поставя под въпрос, не се съмнявам, че глобалистите ще се възползват от възможността да предложат на обществеността своята цифрова валута като решение.

За известно време новата система ще бъде по-скоро като фантомна валута. СПТ ще бъдат свързващият елемент или опора, докато националните валути си остават в обращение и докато цифровата рамка стане широко разпространена. МВФ и хората, които стоят зад него, ще се превърнат в де факто световна централна банка, със силата да управлява курса на всички национални икономики чрез механизма на единната валута.

От микроикономическа гледна точка всеки човек вече ще бъде зависим от тази цифрова валута или криптовалута, което премахва цялата поверителност в търговията. Всички трансакции ще бъдат проследявани и поради самото естество на блокчейн технологията и цифровия леджър (цифровата счетоводна книга), това ще се изисква. Не е задължително финансовите елити да оправдаят това, че ще ви следят и контролират, а всичко, което трябва да кажат, е: „Така функционира технологията; без леджъра не работи.“

Глобалната система за социални кредити

Злата същност на глобализма се прояви кристално ясно при наскорошните локдауни и насилственото установяване на медицинска тирания. Въпреки факта, че ковид има среден процент на смъртност само 0,27%, доказано в десетки официални проучвания, на контингента политици и световни лидери на СИФ им изби пяна по устата, докато си даваха правото да поемат пълен контрол върху живота на хората заради самото съществуване на ковид.

Клаус Шваб и СИФ бяха доволни да обявят, че пандемията е началото на „Великото зануляване“ и 4-тата индустриална революция. Изтъкваха, че ковид кризата представлява идеална „възможност“ за този преход.

За щастие, ваксинационните паспорти бяха разгромени в много консервативни щати на САЩ, което доведе до остро противодействие срещу такива политики в по-голямата част на западния свят. През тия години в червените (консервативни) щати бяхме свободни, докато много сини (неолиберални) щати и други държави се оказаха в авторитаризъм. А това причини много проблеми на глобалистите – трудно им е да установят единна глобална медицинска дистопия, когато хората по света виждат консервативните в САЩ и виждат, че си живеем много добре и без контрола.

Ваксинационните паспорти трябва да се разбират като първата крачка към нещо друго – началото на широкомащабна система за социални кредити. Досущ като онази, която вече се прилага в Китай. Ако мислите, че културният фашизъм (с неговото отхвърляне на свободомислещите от обществото) е кошмарен днес, само помислете какво ще се случи, ако тълпата колективисти получи властта да пуска доноси, оказващи влияние на социалния ви кредит, и ви обяви за подчовек! Представете си, ако имат власт просто да изключат с едно натискане на клавиш възможността ви да си намерите работа, да пазарувате в хранителните магазини и дори да изключат достъпа до собствените ви пари!

Без вашето покорство пред колективистите достъпът до нормални стоки за оцеляване ще бъде невъзможен. Ето това искат глобалистите, както открито признаха в началото на пандемията. А ваксинационните паспорти щяха да са първи крачки в технократичния ужас, ако ние консервативните не бяхме удържали позициите си.

До 2030 година няма да имате нищо и ще бъдете щастливи

Тъй наречената „Споделена икономика“ (понякога за нея се говори и като „Капитализъм на заинтересованите“) е една концепция, която се претопля от СИФ вече няколко години. Медиите при всяка възможност бълват лъжи и дезинформация с твърдението, че този план не съществува. Но и той е открито признат.

Споделената икономика по същество е комунистическа икономика, но достигаща втрещяващи ограничения, каквито дори хората в Съветския съюз не се е налагало да преживеят. Нейната структура е описана като общество в комуни, където хората живеят в нагъчкани жилища с общи кухни, общи бани и почти никакво уединение. Всички имоти се отдават под наем или на заем. Всички автомобили са взети назаем и се споделят, по-голямата част от транспорта е масов транспорт, основни лични вещи като компютри, телефони и дори готварските съдове могат да бъдат само споделени или взети на заем.

Както казва СИФ, няма да притежавате нищо. Да си щастлив от това е друг въпрос. Оправданието за такова общество, разбира се, са „климатичните промени“ и слабостите на консуматорската икономика, изискващи да намалим жизнения си стандарт почти до нула и да изоставим свещения идеал за собственост върху вещи и имоти в името на планетата.

Тук е мястото да напомним факта, че глобалното затопляне заради въглеродните емисии е един фарс. Световните температури за цяло едно столетие са се покачили само с 1 ГРАДУС ПО ЦЕЛЗИЙ, според NOAA. Климатичните паникьори от години опитват да скрият или да изопачат тези данни, но те сега вече са достъпни за всеки, който иска да ги види. Няма доказателства, че хората предизвикват глобално затопляне. Никакви.

Глобалистите отдавна кроят да използват „грижата за околната среда“ като оправдание за централизация – поне от 1972 г., когато Римският клуб публикува трактат, озаглавен „Границите на растежа“. Двадесет години по-късно те публикуваха книга, озаглавена „Първата глобална революция“. В нея те изрично препоръчват използването на глобалното затопляне като средство за целите:

„В търсене на общ враг, срещу който можем да се обединим, стигнахме до идеята, че замърсяването, заплахата от глобално затопляне, недостигът на вода, гладът и други подобни, биха свършили работа. Взети заедно и заради връзката помежду им, тези явления наистина представляват обща заплаха, срещу която трябва да се изправят всички заедно. Но, обозначавайки тези опасности като враг, ние попадаме в капана, за който вече предупредихме читателите, а именно – бъркаме симптомите с причините. Всички тези опасности са причинени от човешката намеса в природните процеси и само чрез промени в нагласите и поведението могат да бъдат преодолени. В този смисъл истинският враг е самото човечество.“

Това изявление е от Глава 5 – „Вакуумът“, в която е изразена и тяхната позиция за нуждата от глобално правителство. Цитатът донякъде не се нуждае от пояснение. Трябва да се изнамери общ враг, който да измами човечеството и да го обедини под една воля, а елитите виждат природните бедствия, причинени от самото човечество, като най-добрия възможен мотиватор.

Те представят решението си за споделена икономика като нова и смела идея

Но това, което глобалистите искат в крайна сметка със своето Велико зануляване, е лавинообразно заличаване на индивидуалната свобода и просперитет. Те искат да се върнат към стария начин на правене на нещата, подобен на древния феодализъм. Вие ставате крепостен селянин, обработващ земята, която е собственост на господарите или на държавата, обаче вие нямате право да притежавате тази земя.

Единствената разлика е, че във феодалните империи от миналото крепостните селяни не са могли да притежават земята заради класовата система. Този път няма да притежавате нищо, включително и земя, защото ако искате нещо, това е „егоистично“ и убиващо планетата.

Тотален контрол на информацията

Истината е рядко срещано нещо в наши дни, но все още не е толкова дефицитна, както ще бъде, ако тези елити постигнат своето. Глобалистите са по-открити от всякога за своя план и предполагам, че това е така, защото те вярват, че ще могат безнаказано да пренапишат историята на днешните събития след разгръщането на Зануляването. Те смятат, че ще притежават света на информацията и че ще могат в движение да редактират нашата културна памет.

Масмедиите наричат всичко това „конспиративна теория“. Аз го наричам конспиративна реалност. Трудно е да отречеш открито изказаните признания на самите глобалисти. Всичко, което могат да правят, е доколкото могат – да изопачават информацията, така че публиката да не е сигурна какво и дали трябва да се прави. А то е чистка на глобалистите от нашата държава и може би по целия свят.

Ако не направим това, ще дойде момент, когато нищо, което казвам тук, няма да бъде запомнено. И няма да има доказателства за плана им за Зануляването. Статуквото ще елиминира всички представи за него от писмената история, оставяйки само една фантастична история за това как светът се е сринал и малка организация от „визионерски“ глобалисти го е спасила от пълното унищожение, благодарение на новата религия за централизация.

Автор: Брандън Смит

Превод: Иван Стаменов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Новата нормалност стигна до фазата на Голямата чистка

И така, започва, Голямата чистка на Новата нормалност… по зададена команда и…

15/10/2021 в Рим- церемонията по откриването на “Портите на Ада”…Какво ли ни чака?

“На 15 октомври в Рим церемонията по откриването на портите на Ада.…

Глобалистите свалиха овчите кожи и загатнаха своя План…

„Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството… дори няма да…

МАСИВНИ ОБВИНЕНИЯ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

В световен мащаб  бързо нараства съпротивата срещу ПЛАНдемията. Различни хора и организации…