В публикация на „Вашингтон пост“ , България дава „най-лошия пример за ваксинацията“.

По-рано през месеца други глобалистки пропагандни центрове също ореваха пейзажа, че още не сме се превърнали в тоталитарни държави, като Австралия, Канада, КонцлаГермания и прочие. Можете да изслушате какво имах да кажа за статиите на „Уолстрийт джърнъл“ и „Асошиейтед прес“ в този запис.

Най-важното в статията на „Вашингтон пост“ е следното:

„Седем държави-членки са ваксинирали по-малко от половината си население. Това може да се окаже огромен проблем за ЕС и да обърка плановете на Общността за възстановяване след пандемията.“

И докато очакваме „Ню Йорк Пост“ и/или CNN също да се изкажат по темата с оплакване, че лошите българи спъват величавия план на глобалистите, използвам случая да напомня какъв е този план. Също – да коментирам новата информация „от кухнята“.

* * *

Подкастите на Иван Стаменов могат да се свалят и прослушват в икономичен MP3 формат директно от канала на „От Извора“ в Telegram.

* * *

Източници

• Клаус Шваб каза във видео интервю:

„(Четвъртата индустриална революция) не променя това, което правите. Ако приемете генетичната модификация, само като един пример, ВИЕ сте тези, които се променят.“

• За това, че се прокарва такъв план, говори и дъщерята на премиера на Онтарио, Канада. Тя изобличава както баща си, така и неговите побратими от глобалисткия кабал. И завършва посланието си към хората с думите: „Събудете се!“

• Може би тази генетична модификация се извършва чрез „ваксини“? Точно това заявява д-р Ричард Флеминг в ново интервю. Той е категоричен, че поне 3 от наличните инжекционни течности, които се прилагат в момента, съдържат не само РНК, но и ДНК. Те са: Спутник V и тези на AstraZeneca и Johnson & Johnson.

• Още от 2019 г. се знае, че апаратът на руската Държавна Дума проявява интерес към възможностите за редактиране на човешкия геном с цел създаване на „общество от нов тип“.

• Известно е, че учени от няколко държави излязоха с данни за съмнителното съдържание на тези „ваксини“. Към тях се присъедини и д-р Кари Мадей от Америка, която лично е проучила под микроскоп какво се съдържа в тях, даже в различни партиди. И потвърждава, включително със снимков материал, наличието на „графеноподобни структури“, метални частици и паразит с пипала, реагиращ на светлина.

• В тази връзка напомням, че Варненската прокуратура е сезирана с молба да направи проверка дали „ваксините“, прилагани в България, съдържат графен. И проверката да не се изчерпва само с документацията, осигурявана от производителите на тези инжекционни течности. Нали не взимаме на юнашко доверие твърденията на осъждани престъпници, някои от които са и рецидивисти? И нали не смятаме, че нечия „търговска тайна“ е по-важна от общественото здраве?

• Непълен списък на досегашните „подсказки“, че ВСИЧКИ ковид „ваксини“ съдържат метални наночастици.

• Наскоро японски учени откриха метални частици в партиди на Moderna и те реагират на магнит. Някак е нормално да очакваме, че българските „разделени власти“ ще проявят интерес дали и в България има такива „замърсени партиди“. Другият вариант е да смятаме това очакване за наивно, защото – о, конспирация! – „разделените власти“ нито са разделени, нито нормални.

• Д-р Робърт Малоун, един от изобретателите на иРНК технологията за (по негови думи) БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ призовава да се преустанови това (по негови думи) ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Той е подкрепян от (досега, но постоянно умножаващи се) над 4200 световни учени. Броя това за над 4600 сезирания на прокуратурата с призив да се размърда.

• Новият НАЗНАЧЕН (не избран демократично) губернатор на Ню Йорк, САЩ, ще „замества“ уволнените медици от болниците и здравни работници от старческите домове с… националната гвардия. Това практически е обявяване на военно положение, бетониращо патологизирания псевдомедицински тоталитаризъм.

• А пък в Албърта, Канада, всеки болен човек в дома си, който не се е тествал, вече ще бъде броен като „случай на ковид“.

• Губ. Рон ДеСантис: Не знам дали Австралия продължава да е по-свободна държава от Китай. – Важното е, че Австралия следва плана, на който България и още няколко държави са пречка. И те няма да спрат да пишат против България, докато я превърнат в нещо по-ужасно и от Северна Корея, стига българите да не дават як отпор на Кунчевци, Ботокси, Симидчиевци, Христо-Ивановци, канадски умнокрасавчици и медийните им мажоретки.

• Мисирките, преструващи се на борци срещу конспиративните теориии и дезинформацията, бодро разпространяват конспиративната теория на ръбатия чук Аспарух Илиев от Берн, че умиращите ваксинирани не били наистина ваксинирани, а антиваксъри с фалшиви сертификати. Трудно може да се посочи по-крещящ пример, съчетаващ едновременно и фалшива новина, и абсурдна конспиративна теория без никакви доказателства. Явно и във Великобритания е пълно с фалшиви сертификати, защото нов правителствен доклад показва как огромното мнозинство на умрелите „от делта варианта“ са именно набодените.

• Проф. Карен Хайслър, която проклинаше неваксинираните, умря две седмици след получаване на третата доза. Трудно ще я броим към „неваксинираните“ (както прави CDC за всяка лабораторна мишка до 2 седмици след убождането). Трудно ще я броим и към тези с „фалшивите сертификати“.

• В записа споменавам и тази статия, в която защитавам с източници всяко твърдение зад „анонимните антиваксърски брошури“, отпечатани на „скъпа хартия“ и „вероятно заплатени от Възраждане“.

инфо Отизвора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Новата нормалност стигна до фазата на Голямата чистка

И така, започва, Голямата чистка на Новата нормалност… по зададена команда и…

15/10/2021 в Рим- церемонията по откриването на “Портите на Ада”…Какво ли ни чака?

“На 15 октомври в Рим церемонията по откриването на портите на Ада.…

Глобалистите свалиха овчите кожи и загатнаха своя План…

„Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството… дори няма да…

“Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.”

Защо хората доброволно жертват свободата си? 30.11.2021 Матиас Десмет (Mattias Desmet) е…