Този вирус е най-мощният еволюционен субект в цялата човешка история, защото: Уби обикновения грип, както и всички останали шлагерни грипове, които се разпространяваха ежегодно между населението, и остана само тоя вирус. Той е толкова заразен и опасен, че новите му щамове изтрепват всички предишни щамове.

Той еволюира с такива бесни темпове, че съществува реална опасност всички живи организми на Земята да бъдат изпреварени с триста и накрая Земята ще бъде превърната в едно огромно кълбо със стърчащи на всички страни спайк протеини. Ще започне да заразява цели космически обекти, като крайната му цел е заразяване на черните дупки, които също след заразяване ще получат спайк протеини. И цялата Вселена в нейната безкрайност ще получи тотално коронясване и ще бъде интубирана.

Болните от тоя вирус са толкова болни, че за да умрат, е нужно да им бъдат приложени специални и възможно най-скъпи медицински терапии.

Колкото повече биват лекувани пациентите от тоя вирус, толкова повече умират,

даже без да са заразени от него.

Той уби цялата медицина, заедно с нейните закони, норми и правила. Вече няма нужда от учебници по медицина, щото се лекува една единствена болест, и то… по телефона. После се оказа, че и тая болест не им е по силите, ама нейсе.

Той уби всички болести, остана само ковид, което неимоверно опростява образованието в областта на медицинските науки. Интересното е, че лекарската каста с лекота прие това епистемично облекчение и сега се е посветила само и единствено на тоя патологичен феномен.

Той уби всички човешки права до правото да се диша чист въздух и пушенето. Забранено е пътуване, шляене, мандахерцане и прочие безсмислено разхождане насам-натам (освен на собствениците на кучета).

Някак постепенно беше забранено изказване на други мнения, включително и на специалисти медици,

и с нетърпение очакваме да да бъде наложена ефективна забрана и да бъде криминализирано свободното мислене, което само трови стерилната пандемична среда.

Той уби цялата световната икономика. Без най-богатите, разбира се, защото те си стават още по-богати.

Той уби културата и образованието. Важното е да има клиенти. Културните и образованите не са нужни на „новото нормално“. Това вирусът го постигна много лесно с най-модерните методи на дистанционното обучение.

Той унищожи човешкото общество и всички негови важни функции. Ръкуване, прегръщане, целуване, даже интимни отношения са санитарно забранени.

Може да се каже, че това е вирусът с най-ясно изразен пиетет към забавления и приятни преживявания, защото през цялото време се шляе по плажове, барове, ресторанти и дискотеки, но в производствените цехове не му стъпва крачето.

Той уби всички възможни науки, научното мислене, критичните анализи и научните методи.

Цялото знание, трупано от хилядолетия отпада. Точка!

Той е толкова добре трениран, че при бягството си от лабораторията с четвърто ниво на сигурност е унищожил цялата научна документация и е изтрил харддисковете, съдържащи информацията по създаването му. Направо Агент 0019!

Той е толкова интелигентен, че заобикаля дори инжекциите, които все още не са направени срещу него.

Той е толкова хитър и най-вече отмъстителен, че заразява само тия, които са се инжектирали срещу него.

Всички религиозни деноминации се прегрупират и влизат под шапката на папа Франциск и светиня му патриарх Кирил, които се обединяват, основавайки „Църква на ковидианците ваксинеристи от изолацията на четиринайсетия ден“. Ясно е, че Ватиканът и Руската патриаршия се трансформират в съвсем нова обща религиозна структура с бог КрОмид. Далай Лама се съгласи без да мрънка.

Вирусът е толкова мощен и магически, че превърна всички политици в лекари и всички лекари в политици, като най-изтъкнатите и ербап, като Андрей Слабаков, Радан Кънев и Мария Габриел, например, станаха „проваксинератори“ (алюзията с инсинератор съвсем не е случайна).

Най-фантасмагоричното е, че за да ви предпазят от зараза с КрОмид, искат да ви шибнат инжекция, съдържаща напълно неизвестна суспензия, за която никой не носи никаква отговорност, освен това е търговска тайна,

лекарите не искат да се инжектират с нея от страх да не умрат, но пък много искат да инжектират здрави хора,

които по номенклатура са „пациенти“ до доказване на противното.

Наложи се най-демократичният от всички демократични съюзи – Европейският такъв, да принуди държавите да отменят защитните за природата и народите си закони, за да не се извърши престъпление при вноса на неизвестната инжекционна течност, която ще бъде инжектирана на всички желаещи и нежелаещи по най-доброволния насилствен начин.

За да бъдат предпазени хората от тоя бесен вирус, се налага да бъдат пръскани със сълзотворен газ и водни оръдия, но до момента Джонс Хопкинс Институт не може да предостави надеждни данни, че точно тия мерки го унищожават, което не означава, че не трябва да бъдат прилагани. Ей така, за всеки случай. И за кеф.

С увереност може да се твърди, че всички международни документи, отнасящи се до правата човека и неговото достойнство, конституциите на държавите и местните законодателства, гарантиращи свободата на личността, са суперзаразители и е крайно наложително да бъдат анулирани и суспендирани, за което можем да разчитаме на Европейската комисия.

Луда работа, ви казвам.

Очаквам да ми бъде обяснено, че говоря глупости, и да бъда поканен в някое спешно отделение, за да видя вентилаторите.

Автор: Димчо Димов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Новата нормалност стигна до фазата на Голямата чистка

И така, започва, Голямата чистка на Новата нормалност… по зададена команда и…

15/10/2021 в Рим- церемонията по откриването на “Портите на Ада”…Какво ли ни чака?

“На 15 октомври в Рим церемонията по откриването на портите на Ада.…

Глобалистите свалиха овчите кожи и загатнаха своя План…

„Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството… дори няма да…

“Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.”

Защо хората доброволно жертват свободата си? 30.11.2021 Матиас Десмет (Mattias Desmet) е…