И така, започва, Голямата чистка на Новата нормалност… по зададена команда и към набелязаните хора

Точно както „параноичните конспиративни теоретици“ предупреждавахме през последните 18 месеца, че ще се случи, започна сегрегацията на хората, които отказват да сменят вярата си с новата официална идеология. Те са сегрегирани, напъждани от работа, забранено им е да ходят в университети, отказват им медицински грижи. Гоненията са повсеместни.

Неуморната официална пропаганда в корпоративните и държавните медии демонизира „неваксинираните“. Правят го също държавните и здравните власти, държащи се фанатично в социалните мрежи. „Неваксинираните“ са новите “Untermenschen”, най-долната класа „подчовеци“ или „врагът“, който ново-нормалните маси са дресирани да мразят.

Можете да видите тази омраза в очите на ново-нормалниците…

Но това не е просто чистка на „Неваксинираните“. Всеки, отклоняващ се от официалната идеология, систематично е обругаван и порицаван. В Германия, Австралия и други ново-нормални държави протестите срещу Новата нормалност вече са официално незаконни.

Ново-нормалното Гестапо ходи по къщите на хората да ги разпитва за постовете им във Facebook против Новата нормалност. Корпорациите гордо цензурират съдържание, което противоречи на официалните версии. Отряди идиоти на Новата нормалност бродят по улиците и проверяват „ваксинационните“ документи на хората.

И не са само властите и корпорациите, провеждащи Голямата ново-нормална чистка

Приятели прочистват приятелите си. Съпруги прочистват мъжете си. Бащи прочистват децата си. Децата прочистват родителите си.

Ново-нормалниците прочистват всяка мисъл от старата нормалност. Световните „здравни власти“ прочистват старата терминология, за да стане удобна за „науката“ на Новата нормалност. И тъй нататък…

Пред очите ни се произвежда нова официална „реалност“. Всичко, което не се вписва, и всеки, който не се подчини, се прочиства. Изтрива се всяка следа от съществуването му. До пълно заличаване.

Нищо от това не трябва да ни изненадва

Всяка зараждаща се тоталитарна система на определен етап от превземането на обществото започва чистка на политическите противници, идеологическите дисиденти и други „антисоциални елементи“. Такива чистки могат да бъдат кратки или с отворен край, и могат да имат произволен брой външни изражения, в зависимост от типа на тоталитарната система. Но не може да имате тоталитаризъм без тях.

Същността на тоталитаризма – независимо как е облечен и на каква идеология се основава – е желанието за пълен контрол върху обществото, всяка област на обществото, всяко индивидуално поведение и мисъл. Всяка тоталитарна система, независимо дали цяла нация, малък култ или друга вид социално тяло, се развива към тази непостижима цел… тоталната идеологическа трансформация и контрол на всеки отделен представител на обществото (или какъвто и да е вид принадлежащо социално тяло). Фанатичният стремеж към пълен контрол, абсолютната идеологическа еднородност и премахването на всяко несъгласие са това, което прави тоталитаризма тоталитаризъм.

По този начин всяка нова тоталитарна система в някакъв момент от развитието си трябва да започне чистка на онези, които отказват да се съобразят с нейната официална идеология. Това трябва да се осъществи по две основни причини:

(1) да се отделят или по друг начин да се елиминират действителните политически противници и дисиденти, които представляват заплаха за новия режим;

(2) и по-важното е да се установят границите на идеологическата територия, в рамките на която масите ще трябва да се ограничат, ако искат да избегнат сегрегация или елиминиране.

Чистката трябва да се проведе открито и брутално,

та масите да разберат, че правилата на обществото са се променили завинаги и че техните предишни права и свободи са изчезнали. И че отсега нататък няма да се допуска никакъв вид съпротива или отклонение от официалната идеология. Те няма да бъдат толерирани и ще бъдат безжалостно наказани.

Прочистването обикновено започва по време на „извънредно положение“, под непосредствена заплаха от някой официален „враг“ (напр. „комунистически инфилтратори“, „контрареволюционери“ или… сещате се, „опустошителна пандемия“), така че нормалните правила на обществото могат да бъдат премахнати за неопределено време „в името на оцеляването“. Колкото повече могат да се наплашат масите, толкова по-склонни ще бъдат те да се откажат от свободата си и да изпълняват и най-налудничавите заповеди.

Жизнената сила на тоталитаризма е страхът…

Страх (който непрекъснато е подхранван с пропаганда) както от официалния враг на системата, така и страх от самата тоталитарна система. Това, че бруталността на системата е рационализирана чрез опасния официален враг, не я прави по-малко жестока или ужасяваща. При тоталитарните системи (от всякакъв тип или обхват) страхът е постоянна величина и от него няма измъкване.

Страхът на масите след това се насочва към омраза… Омраза към официалните „подчовеци“, които масите, насърчавани от режима, разглеждат като изкупителна жертва. По този начин прочистването е и средство, позволяващо на масите да се прочистят от страха си, да го трансформират в „оправдана“ омраза и да я отприщят срещу „подчовеците“, вместо срещу тоталитарната система, което очевидно би било самоубийствено.

Всяка тоталитарна система – както индивидите, които я управляват, така и поддръжниците на нейната структура – инстинктивно разбират как работи всичко това. Тоталитарната Нова нормалност не е изключение.

Просто си спомнете какво се случи през изминалите 18 месеца

Ден след ден и месец след месец масите бяха подложени на кампания с най-унищожителния психологически терор в историята на психологическия тероризъм. За жалост, мнозина бяха превърнати в параноични, завиращи тапи в анусите си нещастници, които се страхуват да излизат навън, страхуват се от човешки контакт, от собствените си деца. Вманиачени са по болестите и смъртта… и обладани от омраза към „Неваксинираните“.

Тяхната омраза, разбира се, е напълно ирационална. Тя е продукт на страха и пропагандата, какъвто винаги е всяка омраза към някакви „подчовеци“. Тя няма нищо общо с вирус, което се признава дори от властите в Новата нормалност. „Неваксинираните“ не са с нищо повече заплаха за другите… ако не броим, че застрашават вярата на ново-нормалниците в тяхната идеология на самозаблудите.

Не, вече преминахме границата на рационалното

Свидетели сме на раждането нова форма на тоталитаризъм. Не „комунизъм“. Не „фашизъм“. Глобално-капиталистически тоталитаризъм. Псевдомедицински тоталитаризъм. Патологизиран тоталитаризъм.

Това е една форма на тоталитаризъм, която обаче няма един единствен диктатор. Тя няма и ясно определена идеология. Този тоталитаризъм се гради на „наука“, „факти“ и „реалност“, които създава сам и в движение.

Не знам за вас, но досега той успява доста силно да ме впечатли. Дотолкова, че почти изоставих страстта си към сатирата, за да опитам да го разбера… Какво представлява? Защо се случва? Защо се случва точно сега? Накъде ще се развива? И как да му се противопоставим или поне да объркаме плановете му?

Как виждам нещата

Следващите шест месеца ще определят доколко успешно ще бъде първоначалното разгръщане на този нов тоталитаризъм. До април 2022 година или ще показваме „документите“ си на ново-нормалното Гестапо, за да се прехранваме с работа, да ходим в учебни заведения, да вечеряме в ресторант, да пътуваме или изобщо да живеем живота си, или ще заврем метален прът в зъбците на машината.

Не очаквам ГлобоКап да се откаже от разгръщането на Новата нормалност в обозримо бъдеще. Те очевидно са настървени да я въведат. Но ние имаме силата да провалим грандиозната премиера (за която кроят планове и правят генерални репетиции от доста време).

Така че нека не спираме с работата и да го направим, а? Преди да са ни прочистили, лишили от индивидуалност или нещо такова.

Си Джей Хопкинс

Превод: Иван Стаменов

Източник: Consent Factory

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

15/10/2021 в Рим- церемонията по откриването на “Портите на Ада”…Какво ли ни чака?

“На 15 октомври в Рим церемонията по откриването на портите на Ада.…

Глобалистите свалиха овчите кожи и загатнаха своя План…

„Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството… дори няма да…

“Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.”

Защо хората доброволно жертват свободата си? 30.11.2021 Матиас Десмет (Mattias Desmet) е…

МАСИВНИ ОБВИНЕНИЯ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

В световен мащаб  бързо нараства съпротивата срещу ПЛАНдемията. Различни хора и организации…