„Яж, пий и си носи новите дрехи“ е българска ерес, опасна за климатичната религия и плановете на ООН и Световния икономически форум

Глобалистите имат много стратегии, чрез които стъпка по стъпка водят човечеството към кошмара на технологичния феодализъм. Една от тези тактики обаче се спазва стриктно и непрекъснато, понеже дава нужните им резултати: Занимавайте крепостните селяни (робите) с три или повече кризи едновременно и те няма да могат да реагират адекватно и да се противопоставят ефективно.

Ясно е коя е „здравната криза“, която се пропагандира „с 200“ по всички корпоративни канали за дезинформация. Прогнозирам, че до година-две, след като бъде „ваксинирано“ всичко живо (след опитите върху хората започват да бодат и животните), което се подлъже да бъде инсталирано с трансхуманитските изкуствени протеини и наночастици, новата криза ще бъде финансовата. Тя е дирижирана и подготвяна отрано — „икономическата пандемия“ ще бъде невиждана досега и ще изглежда вечна.

Третата задължителна криза ще бъде климатичната

Тя си се подгрява още от миналия век. По-стара е от предишната икономическа криза, сътворена през 2008 г. Със сигурност е по-стара от Бил-Гейтсовото „десетилетие на ваксините“, кулминирало с „пророкувания“ от него „смъртоносен коронавирус“.

Някога я наричаха „глобално затопляне“. Напоследък то беше преименувано на „климатични промени“ (защото дори да има застудяване това пак било симптом на проблема, наречен човек). Миналата година имаше поредно ребрандиране — „климатична криза“, която била по-спешна от всякога, защото сегашното поколение било последното, което можело да промени нещата (ако вярваме на Ал Гор и Барак Обама).

И наистина, спешно е…

Глобалистите, строящи царството на въплътения Антихрист (Ариман), действат по план. Този план не е тайна и се нарича Agenda 2030 на ООН или „Велико зануляване“ на Световния икономически форум, или Нов световен ред, ако използваме по-стария термин. С други думи, остават им по-малко от 10 години да установят технологичния феодализъм, при който „няма да имате нищо и никакво уединение, но това ще ви хареса“.

Глобално затопляне може и да няма, но подгряването на публиката си продължава. Всеки ден между вариантите на вирусите и финансовите балони пред спукване четем и такива неща:

„За да спрат климатичните промени, американците трябва да потребяват 90% по-малко енергия, да живеят на 60 кв. метра и да летят веднъж на 3 години“.

То се знае,

тези сметки не засягат само янките

Планът е световен и ще се прави и невъзможното, за да го прокарат навсякъде, стига отделните народи да им го позволят. А такива заглавия служат идеално на целта. Учените, които са стъкмили тези сметки, са от Университета в Лийдс.

Какво друго трябва да се жертва за „спасяването на планетата“ и особено на „давещите се бели мечки“?

• Без личен транспорт, предимно обществен.

• Пътуванията на един американец да бъдат между 4,500 и 15,000 км годишно. Лимитът за българи обаче евентуално ще бъде по-скромен заради разликите в площта на двете държави.

• Полагащата се храна ще зависи от възрастта на човека и други условия (дали е послушен изобщо да я получава и да си я купува с универсалния базов доход?), но средно ще бъде 2,100 калории дневно. Няма да правя сметки колко изядени насекоми доставят тези калории, но съм убеден, че ООН и Европейската комисия, които отдавна планират да борят климатичните промени с диета от буболечки, ще направят изчисленията. А да не забравяме и че Бил Гейтс ще осигурява синтетично месо на любимите си крепостници.

 

• Учените на Новия световен ред са си играли да калкулират и новите дрехи, които ви се полагат. Те са общо 4 килограма годишно, така че един ден може да се наложи да избирате между ново зимно яке и нови гащи. Но пък каквото и да изберете, изрично сте успокоени със сметките, че може да перете дрехите си 20 пъти на година (прибл. веднъж на 3 седмици), без да удавите някоя бяла мечка в Полярния кръг.

• Цитирам: „Добрата новина е, че всеки на възраст над 10 години ще има право да има мобилен телефон…“ Пропуснато е уточнението, че това „право“ всъщност ще бъде задължение. За да може подрастващият крепостник да бъде възпитаван в „джендър толерантност“ от YouTube и други корпорации, да упражнява изконното си право да гледа порно, пък и да получава ежедневните си заповеди от Новия световен ред ООН.

• Към същата „добра новина“ на ученоглавците от Лийдс е уточнението, че „всяко домакинство ще може да има един лаптоп“. Да, само един. Но той би трябвало да е достатъчен, за да заработвате универсалния базов доход с правилни мисли .

Споменаването на „домакинство“ не означава, че ще имате свой дом

По-скоро трябва да си представяте „смарт градове“, новите крепости на хай-тек феодалите. Ако нямате въображение, можете да видите Парка на върбите, строен от Facebook за неговите слуги. Той е създаден по китайски модел (представете си изненадата ми!) и алтернативните медии му дават по-уместното име Дистопия.

ООН и нейните сподвижници се грижат отсега да осигурят такива умни градове за бъдещите крепостни селяни, защото по един или друг начин ще бъдат лишени от собственост. От Силициевата долина през Москва до Пекин и Токио. Ще имате своя смартфон и лаптоп, както и правото да напускате затвора умния град, както стана дума по-горе, по няколко пъти годишно и ако не сте навъртели позволения километраж…

И ако в дадения момент няма климатичен локдаун. На тази тема говорят разни корпоративно подбрани „експерти“ поне веднъж на седмица и я определят в „консенсус“ като „разумна“.

Мисли се и за онези, които нямат „правилни мисли“

Нова статия на „Вашингтон пост“ опитва да ни убеди: „Не можем да борим климатичните промени с принудителна работа в Китай за направата на слънчеви панели.“ Напротив, китайският модел е обичан от глобалистите, пък и кой е казал, че принудителната работа няма да стане световна, за облекчи живота на китайците и белите мечки?

Мисли се и за фермерите извън умните градове. Точно по плана на ООН в Калифорния вече слагат водомери на кладенците в частната собственост. Държавата ще определя колко вода да използвате и съответно колко храна да произвеждате, че току виж сте превишили дневната дажба калории и предизвикате топенето на полярните шапки.

Добре си помислете дали и каква информация да осигурявате за кладенците и имотите си при следващото „национално преброяване“ (повече и в предстоящи публикации). Те ще ви лъжат, че събират данните „само за статистически цели“. А откъде, мислите, ООН получава данните за всяка държава и умува какво да прави с кладенците, жилищата и печките им? От същото място, от което ги получават и корпорации като Lockheed Martin — от „вашата“ държава, която „мисли само за доброто ви“. Не вярвате на мен? Добре, поне вярвайте на НСИ: „Не даваме гаранция за опазване на личните ви данни“.

В същото време…

Устойчивото бъдеще разчита на равенството (в нищетата). Но както правилно отбелязва Джордж Оурел, някои винаги са по-равни от другите. Особено свинете

 

Колата си ,едва ли ще карате,но “успешните”милиардери,няма да слизат от собствените самолети.

После ще се приберат в новите си луксозни имения около същите частни плажове, които според тях изчезвали, защото дишате.

Не е новина, че самолетите, корабите и всякакви машинарии на Пентагона и НАТО също за изключени от всякакви климатични данъци. Нищо че само един техен кораб замърсява моретата повече от всички коли в Европа взети заедно. И експлозиите на миротворческите бомби явно са някакви специални и не допринасят с нищо за климатичните промени (за разлика от пръдливите крави).

Кой разбрал — разбрал. Който не е разбрал в какво се изразява войната и срещу кого се води, в недалечно бъдеще ще яде 2000 калории буболечки, ще пие вода, ако държавата му позволи, и ще си носи новите 4 кила дрехи. В случай че не е пратен да копае руда в планините — чисто гол и много гладен — както китайските миньори.

До 2030 година има още време за мислене. Има време и за разбиране. Ще има и поводи за (противо)действия (според мисленето и разбирането).

Иван Стаменов
11.07.2021 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Новата нормалност стигна до фазата на Голямата чистка

И така, започва, Голямата чистка на Новата нормалност… по зададена команда и…

15/10/2021 в Рим- церемонията по откриването на “Портите на Ада”…Какво ли ни чака?

“На 15 октомври в Рим церемонията по откриването на портите на Ада.…

Глобалистите свалиха овчите кожи и загатнаха своя План…

„Следващата им игра ще бъде ФИНАЛНАТА игра срещу човечеството… дори няма да…

“Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.”

Защо хората доброволно жертват свободата си? 30.11.2021 Матиас Десмет (Mattias Desmet) е…