Вижте спомените си
Бог да прости България!!! Няма Народ, няма Народна Съпротива, има само едно жалко, изтерзано, недъгаво, смачкано население, принудително доведено до скотско (животинско) състояние, обречено за безропотно заколение.
Никой няма правото да ги упреква – откакто свят съществува навсякъде по света тези същества имат нужда от закрила, но у нас няма кой да ги закриля.
Няма хъшове, няма четници, има само гастарбайтери, робуващи и кротуващи в други територии.
Няма хайдути, няма народни закрилници, има само престъпна армия и престъпна полиция, служещи като еничари на световите банкстерско-мафиотски корпорации.
Няма Рицари на Справедливостта и Правосъдието!
Има престъпна мутренско-мафиотска държавна власт тип хунта.
Няма стриктно организирани Достойни Мъже и Жени, способни да проведат Трибунално Правосъдие!

Янко Николов Янков

български юрист и правозащитник, дисидент, бивш,преподавател в Юридически факултет – Софийски университет,преподавател по политология

“Съдът на Камбис” (1498 г.) на художника Джерард Дейвид, пресъздава истинска история, разказана от Херодот от времето на управителя на Персия цар Камбис ІІ.
Този на масата е съдия, който е нарушавал Закона и от кожата му е бил изплетен съдийски стол, на който е бил назначен за съдия синът на съдията за да знае, че ако не спазва закона, и от неговата кожа ще бъде изплетен друг стол за друг съдия.
По тази история на Херодот, холандският художник Жералд Дейвид / 1460 – 1523 / е нарисувал две картини наречени „Съда на Камбус“
през 1498 година и поставени в зала в кметството в Брюге, където съда е заседавал. Те са висели на стената като предупреждение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

You May Also Like

Грозното лице на демографската криза в България

https://www.facebook.com/watch?v=470291250865647

Д-Р КОСТАДИНОВ ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

Никой не може да отрече факта, че образованието е в основата на…

Божеееееееееееееее

https://www.facebook.com/IsAnotherWorld/videos/522487862473719 БОЖЕЕЕЕ

МОЯТА ИМУННА СИСТЕМА НЕ Е ВАША РАБОТА! коментари от канала

100ЙЧО Е НЕВИНЕН  Няма да отмени сертификата. Стойчо чака ЕС да му…